• Gietvloerenstore

     

    Bekijk onze projecten, en volg ons op social media!

     

  • Gietvloerenstore

     

    Bekijk onze projecten, en volg ons op social media!

     

  • Gietvloerenstore

     

    Bekijk onze projecten, en volg ons op social media!

     

  • Gietvloerenstore

     

    Bekijk onze projecten, en volg ons op social media!

     

  • Gietvloerenstore

     

    Bekijk onze projecten, en volg ons op social media!

     

Shane - Capelle aan den IJssel (18 Februari 2024)

Gietvloer woning

Gietvloer woning

Het is een prachtige vloer geworden. We hebben een fijne ervaring gehad met Gietvloerenstore
Top communicatie en denken goed mee met je mee!

Smitsman - Puttershoek (11 Februari 2024)

Gietvloer woning

Gietvloer woning

Wij zijn heel erg blij met het werk van Gietvloerenstore. Fijn advies gekregen en zeer mooi resultaat. Zouden het absoluut aanraden!

Karina - Ouddorp (14 Januari 2024)

Gietvloer Badkamer

Gietvloer Badkamer

Gietvloerenstore heeft bij ons de beton ciré en de gietvloer aangebracht in de badkamer. Super kwaliteit ! Ook heeft Gietvloerenstore rondom de drain afgewerkt en afgestemd welke drain geschikt is voor de gietvloer! Oftewel, zeer klantvriendelijk en zorgvuldig gewerkt door Gietvloerenstore. De badkamer is nu uiteindelijk na 5 maanden af en hebben geen problemen ondervonden, zeer tevreden!

Sam van Tongeren (12 December 2023)

Gietvloer Woonkamer

Gietvloer Woonkamer

Wat een top bedrijf! Super snelle service en top kwaliteit! Enorm blij met m'n vloer, makkelijk schoon te maken en altijd een strakke look!

Arjan - Poortugaal (03 December 2023)

Gietvloer woning

Gietvloer woning

Onze woning is reeds voorzien van een gietvloer en we zijn er zeer tevreden over. Communicatie liep heel goed en Gietvloerenstore heeft gietvloer precies naar onze wensen gelegd. Wij zijn heel blij met het resultaat!

Mitch - Delfgauw (14 November 2023)

Gietvloer woning

Gietvloer woning

Wij zijn heel blij met de mooie gietvloer in combinatie met betonciré wanden. Ik raad iedereen aan om Gietvloerenstore in te schakelen voor gietvloer en betonciré, het is zo mooi geworden en heel makkelijk in onderhoud vooral omdat het ook naadloos is. Bedankt voor de service en advies.

Viren - Barendrecht (30 Oktober 2023)

Gietvloer Woonkamer

Gietvloer Woonkamer

Erg tevreden met de deskundigheid, openheid en flexibiliteit van Gietvloerenstore. Het is een strakke mooie gietvloer geworden in onze woning

Eric - Rotterdam (23 Oktober 2023)

Gietvloer Woonkamer

Gietvloer Woonkamer

Gietvloerenstore heeft bij ons drie heel mooie gietvloeren opgeleverd, we zijn er erg blij mee. Wil je ook een gietvloer, twijfel niet, met Gietvloerenstore krijg je kwaliteit en vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen en met je mee denk

Sven - Barendrecht (02 Oktober 2023)

Gietvloer en betoncire Badkamer

Gietvloer en betoncire Badkamer

We zijn erg blij met de gietvloer op de gehele begane grond. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering hebben we goede ervaringen met de professionals van Gietvloerenstore.nl. Contact is heel prettig en duidelijk. Afspraken worden nagekomen en er wordt ook geadviseerd over de nazorg en onderhoud, zoals bijvoorbeeld het gebruiken van de No-Scratch dopjes voor de stoelen, zodat er geen krasjes ontstaan op de prachtige vloer. Ook na de oplevering een uitstekende service ontvangen door het kosteloos wegwerken van kleine schoonheidsfoutjes die buiten hun invloed zijn ontstaan. Al met al zeer tevreden met Artan en Gesrouw, ik kan jullie van harte aanraden!

Burt - Spijkenisse (02 Oktober 2023)

Gietvloer Woonkamer

Gietvloer Woonkamer

We zijn erg blij met de door Gietvloerenstore gesmeerde microcement vloer. Prachtige kleur, goede service en een resultaat zoals we hoopte.

Laurie - Rotterdam (03 September 2023)

Lavastone krasvrije gietvloer

Lavastone krasvrije gietvloer

Erg blij met het resultaat! Top werk geleverd. Gietvloerenstore bedankt voor het advies dat ik voor de lavastone krasrvrije gietvloer moest gaan. Ook heel erg blij met de kleur.

Dave Roelvink - Amsterdam (24 Augustus 2023)

Dave Roelvink gietvloer

Dave Roelvink gietvloer

Prachtige vloer opgeleverd, ziet er heel strak uit! Mijn complimenten, contact verliep snel en prettig. Gietvloerenstore is zeker een aanrader!

Geert - Barendrecht (06 Augustus 2023)

Gietvloer Woonkamer

Gietvloer Woonkamer

Superblij met het eind resultaat. In de showroom werd ik uitgebreid te woord gestaan door een erg vriendelijke verkoper. Goede begeleiding in voor en na traject. Gietvloerenstore is zeker een aanrader!!

Kajin - Capelle aan den IJssel (01 Augustus 2023)

Vloercoating Skate Fever

Vloercoating Skate Fever

De mannen van Gietvloerenstore hebben zo hard gewerkt, en top resultaat geleverd!

Kevin en Lisanne - Wassenaar (03 Juli 2023)

Gietvloer Woonkamer

Gietvloer woonkamer

Het is echt heel mooi geworden, trots op Gietvloerenstore. Top werk afgeleverd. Dit is zeker een aanrader!

kamil - Rotterdam (13 Juni 2023)

Gietvloer Rotterdam

Gietvloer Rotterdam

Gietvloerenstore heeft een prachtige gietvloer geleverd in ons appartement. De kleur is helemaal wat we gehoopt hadden.

Wouter - Rotterdam (06 Juni 2023)

Gietvloer Rotterdam

Gietvloer Rotterdam

Prachtige vloer en heel fijn geholpen door Gietvloerenstore. Het advies in de showroom was heel fijn om de definitieve kleur te bepalen, het resultaat is precies wat we gehoopt hadden!

Jeroen - Alblasserdam (02 Juni 2023)

Gietvloerproject Alblasserdam

Gietvloerproject Alblasserdam

Wij hebben een gietvloer laten leggen door Gietvloerenstore. We zijn enorm blij met het resultaat! Ziet er heel strak uit.

Sara Beemster - Hellevoetsluis (31 Mei 2023)

Gietvloerproject Hellevoetsluis

Gietvloerproject Hellevoetsluis

Bedankt Gietvloerenstore voor onze mooie gietvloer. Echt een topbedrijf dat geweldig werk heeft afgeleverd. Zeker een aanrader!

Deniza - Rotterdam (10 Mei 2023)

Gietvloer Woonkamer

Gietvloer Woonkamer

Gietvloerenstore team are great to work with. Professional, friendly and top quality. Very happy with my gray modern gietvloer

Rene - Rotterdam (07 Mei 2023)

Gietvloer Appartement

Gietvloer Appartement

Mooie showroom waar je de vloeren kan bekijken. Contact prettig verlopen. Blij met de gietvloer en kleurkeuze.

Robert - Den Haag (05 Maart 2023)

Betoncire en gietvloer toilet

Betoncire en gietvloer toilet

Hartstikke goed. Ze komen hun afspraken na, zijn hartstikke vriendelijk en beleefd, en het resultaat is supermooi. Echt vakmensen. Niets meer aan doen!

Ron - Rotterdam (01 Maart 2023)

Betoncire en Gietvloer Badkamer

Betoncire en Gietvloer Badkamer

Wat een fantastisch resultaat hebben deze jongens geleverd en ons op korte termijn geholpen. Er is echt goed naar ons geluisterd en er werd heel duidelijk gecommuniceerd en de afspraken nagekomen. Dit is zeker een aanrader!!!

Sabrina - Delft (06 Februari 2023)

Gietvloer en Betonciré in Badkamer

Gietvloer en Betonciré in Badkamer

We zochten een professioneel bedrijf in betonciré en gietvloer voor ons Hotel in Delft, zodoende terecht gekomen bij Gietvloerenstore.nl. Ze hebben ons hartelijk ontvangen in de showroom en we hebben top advies gekregen voor de keuze die wij nu hebben gemaakt qua kleur en materiaal en wij zijn er hartstikke blij mee met het advies die wij hebben gekregen vanuit Gietvloerenstore. Goede ervaring met dit bedrijf. Strakke planning, goede afspraken en het meest belangrijk: mooi werk geleverd, zowel Betonciré als gietvloer van wanden en vloer in alle 5 badkamers, is erg mooi geworden.

Kamil - Rotterdam (29 Januari 2023)

Gietvloer Appartement

Gietvloer Appartement

The Gietvloerenstore.nl team has a very customer centric and professional approach. They have provided me with the resources to be able to make
the right decisions regarding the floor of my new apartment. I am very satisfied with how the process went and definitely satisfied with the end result!

Robert - Vlaardingen (08 Januari 2023)

Gietvloer hal en slaapkamer

Gietvloer hal en slaapkamer

Heel blij met het resultaat. Goede kwaliteit en communicatie! Het bedrijf denkt met je mee in de mogelijkheden, fijne samenwerking. Aanrader!!

Rianne - Rhoon (07 Januari 2023)

Gietvloer woning

Gietvloer woning

Fijne samenwerking, super mooie strakke vloer. Erg tevreden!

Wilco - 's Gravenmoer (06 Januari 2023)

Gietvloer Woonkamer

Gietvloer Woonkamer

Ontzettend tevreden over de samenwerking met Gietvloerenstore. Het contact verliep snel en prettig. Hartstikke blij met onze nieuwe gietvloer.

Asli Klaver - Waddinxveen (02 Januari 2023)

Betonlook vloer woonkamer

Betonlook vloer woonkamer

Wij zijn heel blij met onze nieuwe betonlook vloer. Goede service en een top team.

Peter - Oud Beijerland (04 December 2022)

Gietvloer Hal en slaapkamer

Gietvloer Hal en slaapkamer

Na de vloer uitgezocht te hebben was de afspraak zo gemaakt supervriendelijke mensen en ze hebben echt vakwerk afgeleverd in 4 dagen tijd mooie vloer zeker een aanrader

Wim - Rotterdam (04 December 2022)

Project vloerverwarming en egaliseren

Project vloerverwarming en egaliseren

Gietvloerenstore heeft bij ons de vloerverwarming in combinatie met egaliseren netjes aangelegd. Prima uitleg, advies en begeleiding van het traject. Goed gedaan mannen en onze dank!

Alex - Zoetermeer (06 November 2022)

Gietvloer woning

Gietvloer woning

We zijn heel tevreden met de dienstverlening en het eindresultaat van Gietvloerenstore. Er werd goed gecommuniceerd en het resultaat is perfect!

Daisy - Ridderkerk (06 November 2022)

Gietvloer en Betoncire in woning

Gietvloer en Betoncire in woning

Goede service, goede communicatie en geheel volgens planning. Dus erg tevreden over de uitvoering en het uiteindelijke resultaat !

Robin - Etten-Leur (22 Oktober 2022)

Microcement vloer Woonkamer

Microcement vloer Woonkamer

We zijn heel blij met de microcement vloer van Gietvloerenstore! Ze zijn erg vriendelijk en willen gewoon een mooie vloer afleveren. De service is zeer goed, heel professioneel!

Yvonne - Ridderkerk (15 Oktober 2022)

Gietvloer Keuken

Gietvloer Keuken

We zijn hartelijk ontvangen in de showroom en er werd heel goed met ons meegedacht over welke vloer we zouden kiezen. We mochten zoveel kleurenstalen meenemen als we wilden om thuis bij daglicht een kleur te kunnen kiezen. Dat viel nog niet mee trouwens, weet je hoeveel kleuren grijs er zijn!
Ook het huisbezoek vóór het leggen van de vloer was prettig. Er is zeer nauwkeurig en netjes gewerkt en ze hebben alle rommel die er over bleef (lege emmers) netjes meegenomen. We hebben nu een superstrakke vloer waar we enorm blij mee zijn.

Wilfred - Schiedam (08 Oktober 2022)

Wanden en Gietvloer Badkamer

Wanden en gietvloer in badkamer

Goede afspraken en niks is te veel, op laatste moment nog kleur gewijzigd zelfs dat was geen probleem. heel blij met eind resultaat.

Van Ooijen - Ridderkerk (07 Oktober 2022)

Gietvloer Badkamer

Gietvloer Badkamer

Wij zijn zeer te spreken over het resultaat van onze gietvloer en wanden in onze badkamer. De jongens van het Gietvloerenstore zijn gedreven in hun vak en beleefd. Heel erg bedankt voor jullie inzet!

Peter - Berkel-Enschot (03 Oktober 2022)

Gietvloer Woning

Gietvloer Woning

Superblij met mijn gietvloer. Top kwaliteit. Fijne contact en service. Gietvloerenstore team heeft een prachtig gietvloer opgeleverd, niks is teveel!

George - Vlaardingen (24 September 2022)

Gietvloer nieuwbouw woning

Gietvloer nieuwbouw woning

Recent is de vloer van onze nieuwe woning in Vlaardingen gedaan. Wij zijn supertevreden en trots op het resultaat. Het ziet er heel strak uit!

Stefan - Rotterdam (24 September 2022)

PU Gietvloer in woning

PU Gietvloer in woning

Het team van Gietvloerenstore bestaat uit echte vakmensen. Ze zijn erg betrokken, behulpzaam en denken in oplossingen. Vanaf het eerste moment in de showroom tot aan de oplevering van de vloer in ons huis zijn we zeer goed geholpen.

Carlos - Spijkenisse (17 September 2022)

Betonlook vloer

Betonlook vloer

Zeer tevreden over het eindresultaat, maar ook zeker over het proces. Onwijs bedankt!

Joy - Zeeland (16 September 2022)

Gietvloer Keuken

Betonlook vloer in Keuken

Goede ervaring met Gietvloerenstore. Hebben na goed advies in de showroom bij ons een mooie gietvloer geplaatst. Dank je wel!

Bart - Den Haag (10 September 2022)

Betonlook vloer

Betonlook vloer

We zijn erg blij met onze betonlook vloer, ook zijn wij erg tevreden over de mannen die de vloer hebben gegoten. Ze werken zeer netjes!

Joost - Leiden (20 Augustus 2022)

Gietvloer badkamer

Gietvloer badkamer

Ontzettend tevreden met onze mooi gietvloer in de badkamer, prachtig kleur. Niet alleen de vloer is ontzettend mooi, er is ook vanaf eerste dag een prettige en heldere communicatie geweest om het project zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Olivier - Amsterdam (13 Augustus 2022)

Gietvloer nieuwbouw woning

Gietvloer nieuwbouw woning

Een prachtige vloer gekozen. Super blij met het resultaat, heel strak maar geeft ook een warme look samen met het interieur. En heel makkelijk schoon te houden! Echt een aanrader dus!

Jeremy - Den haag (06 Augustus 2022)

Gietvloer nieuwbouw woning

Gietvloer nieuwbouw woning

Gietvloerenstore heeft een hele mooie vloer gelegd bij ons, communicatie was top. Ze dachten heel goed mee en ook de applicateurs waren vakkundig en heel vriendelijk!

Freddie - Berkel en Rodenrijs (16 Juli 2022)

Gietvloer woning

Gietvloer woning

We zijn heel blij met de vloer, het ziet er echt strak uit! We zijn ook zeer zeker blij met de klantvriendelijkheid en professionaliteit.

Mauro - Amsterdam (09 Juli 2022)

Betonlook vloer Amsterdam

Betonlook vloer Amsterdam

Vriendelijk geholpen, echt een top bedrijf die met je meedenkt en ook goed advies geeft. Het is een mooie betonlook vloer geworden uiteindelijk!

Daniel - Rotterdam (09 Juli 2022)

Gietvloer bedrijfsruimte

Gietvloer bedrijfsruimte

Goed en vakkundig geholpen. Aandacht voor de klant en zijn vragen. Zeker een Aanrader.

Marijke - Ridderkerk (02 Juli 2022)

Gietvloer met gouden vlokken

Gietvloer met gouden vlokken

Een aanrader. Je krijgt er eerlijk advies, passend bij jouw situatie. ZE verkopen geen nonsens en je krijgt kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Kundige mensen die al heel lang hun vak verstaan

Remco - Gouda (21 Juni 2022)

Betoncire Badkamer

Betoncire Badkamer

Goede ervaring met Gietvloerenstore. Strakke planning, goede afspraken en strak werk opgeleverd, Betoncire in de badkamer is erg mooi geworden.

Rick - Barendrecht (18 Juni 2022)

Microcement / Betonlook vloer

Microcement / Betonlook vloer

Voor een mooie microcement vloer ben je bij Gietvloerenstore aan het juiste adres. Professioneel team die continu voor je klaar staat, we hebben precies een vloer gekregen naar onze wens en smaak, zeker aan te bevelen!

Julian - Hendrik ido Ambacht (17 Juni 2022)

Gietvloer Nieuwbouw woning

Gietvloer Nieuwbouw woning

In onze nieuwe woning een nieuwe gietvloer laten gieten via Gietvloerenstore. We zijn er nog elke dag blij mee!

Elisabeth - Vlaardingen (12 Juni 2022)

Gietvloer Keuken

Gietvloer Keuken

Netjes opgeleverd, ben heel blij met mijn nieuwe vloer in de keuken.

Dylan - Rotterdam (11 Juni 2022)

Gietvloer Woonkamer

Gietvloer Woonkamer

prachtige vloer opgeleverd, helder en goede communicatie vooraf. Alles is conform afspraak gedaan. Superblij met het eindresultaat!

Gijs - Utrecht (11 Juni 2022)

Betonlook vloer keuken

Betonlook vloer keuken

Goede service! Ik had een afspraak in de showroom, en kon de juiste kleur kiezen die ik wilde hebben in de keuken. Betreft prijs-kwaliteit verhouding kwam ik hier ook het beste uit. Heel tevreden met mijn nieuwe betonlook vloer.

Marin - Rotterdam (05 Juni 2022)

Gietvloer Appartement

Gietvloer Appartement

Zeer vakkundig, top vloer opgeleverd. Fijne samenwerking en ze komen zeker hun afspraken na!

Isaak - Rijswijk (04 Juni 2022)

Betonlook vloer

Betonlook vloer

Zeer tevreden over de betonlook vloer. Professioneel bedrijf en goed advies. Zeker aan te bevelen!

Karel - Zoetermeer (03 Juni 2022)

Gietvloer Slaapkamer

Gietvloer Slaapkamer

Snel opgeleverd, prima prijs. We zijn heel blij met onze gietvloer!

Amar - Schiedam (01 Juni 2022)

Betonlook vloer nieuwbouw woning

Betonlook vloer nieuwbouw woning

Wij hebben echt een schitterende vloer geleverd gekregen, volledig zoals we het hebben voorgesteld. Echt een top team!

Gert-Jan - Gorinchem (31 Mei 2022)

Gietvloer Woonkamer

Gietvloer Woonkamer

De showroom in Rhoon heeft super vriendelijk ons ontvangen en gaf een goede indruk van de product. Gietvloerenstore heeft ons top advies gegeven met het kiezen van de juiste kleur voor onze woonkamer. We zijn superblij met het eindresultaat. Zeker het bezoeken waard!

Frans - Spijkenisse (27 Mei 2022)

Gietvloer Woonkamer

Gietvloer Woonkamer

Professioneel bedrijf, bij ons een mooie gietvloer gerealiseerd. Goede prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende communicatie! Bovendien alle werkzaamheden uitgevoerd op de afgesproken data. Zeker een aanrader!

Elbert - Barendrecht (23 Mei 2022)

Gietvloer Woonkamer / Keuken

Gietvloer Woonkamer / Keuken

Ontzettend blij met het eindresultaat. Mooie gietvloer opgeleverd. Aanrader!

Denise - Breda (11 Mei 2022)

Microcement vloer

Microcement vloer

We zijn heel blij met de vloer en ziet er heel strak uit. We hebben een betonlook vloer laten zetten en vinden het prachtig. Heel professioneel en goed geholpen in de showroom met het kiezen van een kleur.

Stolze - Hoek van Holland (07 Mei 2022)

Gietvloer Keuken

Gietvloer Keuken

Enkele weken geleden gietvloer in onze keuken aangebracht, Het is echt heel mooi geworden. We zijn er superblij mee!

Gerard - Leidschendam (06 Mei 2022)

Betoncire en Gietvloer Badkamer

Betoncire en Gietvloer Badkamer

Goede service, goede communicatie en geheel volgens planning. Dus erg tevreden over de uitvoering en het uiteindelijke resultaat!

Erik - Rotterdam (02 Mei 2022)

Gietvloer Badkamer

Gietvloer Badkamer

Ontzettend tevreden over de samenwerking met Gietvloerenstore. Het contact verliep snel en prettig, hartstikke blij met onze nieuwe gietvloer in de badkamer

Mira - Barendrecht (02 Mei 2022)

Exclusieve BetonCire Croco

Exclusieve BetonCire Croco

Exclusieve Betoncire laten plaatsen door Gietvloerenstore.nl, keukenmuur ziet er prachtig uit, heel exclusief! Ik ga hun zeker aanbevelen aan iedereen, het is echt heel strak geworden.

Marcel - Rotterdam (27 April 2022)

Slaapkamer gietvloer

Slaapkamer gietvloer

Zeer tevreden over de gietvloer in de slaapkamer, naadloos gegoten. Heel mooi, zeer professioneel bedrijf met perfect advies en uitvoering. Beveel ze van harte aan iedereen!

Khalid - Zwijndrecht (19 April 2022)

Gietvloer Getpro Gym

Gietvloer Getpro Gym

Wij zijn superblij met de gietvloer die geplaatst is in onze Gym. Gietvloerenstore team zijn perfectionisten met passie voor hun vak en dat is ook te zien aan het resultaat! Het hele traject is goed verlopen en we zijn hartstikke blij met het eindresultaat. Proficiat!

Paul - Den haag (17 April 2022)

Keuken Gietvloer

Keuken gietvloer

Geweldig werk geleverd bij mij thuis. Gasten van Gietvloerenstore.nl werken heel professioneel en netjes en dat is ook terug te zien in het resultaat. Zou iedereen aanraden bij hun.

Afzal - Capelle aan den IJssel (13 April 2022)

Microcement Slaapkamer

Microcement Slaapkamer

Mooie showroom en goed advies met betrekking tot licht. Vervolgens netjes conform afspraak afgerond en afgewerkt. Mooi resultaat dankzij mooi vakwerk!

Cees - Almere (13 April 2022)

Badkamer hietvloer en betoncire

Badkamer gietvloer en betoncire

We hebben heel de badkamer netjes laten maken, tenminste de muren met betoncire en gietvloer. Heel netjes en professioneel gedaan, echt een topteam! Ik zal Gietvloerenstore zeker aanraden.

Michel - Amsterdam (10 April 2022)

Prachtig gietvloer

Prachtig gietvloer

Ontzettend tevreden voor de samenwerking met Gietvloerenstore.nl, het contact verliep lekker snel, professioneel en prettig. Ben heel blij met onze nieuwe gietvloer!

Artan - Rhoon (04 April 2022)

Toilet gietvloer en Betoncire

Toilet gietvloer en Betoncire

Mooie toilet in Betoncire en Gietvloer, prachtig resultaat!

Rogier - Dordrecht (29 Maart 2022)

Betonvloer Keuken

Betonvloer Keuken

Topwerk geleverd, ben helemaal verliefd op de betonvloer die geplaatst is in mijn keuken. Ik kan ze zeker aanraden voor iemand die een betonvloer wilt in zijn huis. Netjes en prima geregeld!

Ruud - Rotterdam (20 Maart 2022)

Gietvloer en beton cire Badkamer

Gietvloer en beton cire Badkamer

Superblij met mijn badkamer, echt een topbedrijf. Gietvloerenstore heeft heel mooi werk opgeleverd, ben er heel blij mee. Ik was aan het twijfelen voor tegels of beton cire maar eindstand toch gekozen voor gietvloer en betonstuc.

Bastiaan - Den Haag (18 Maart 2022)

Gietvloer woning

Gietvloer woning

Gietvloerstore.nl heeft heel mooi werk opgeleverd. strak resultaat en zeker aan te bevelen aan iedereen die een gietvloer nodig heeft naast Beton cire.

Kevin - Schiedam (12 Maart 2022)

Gietvloer en beton cire Badkamer

Gietvloer en beton cire Badkamer

Strakke beton cire laten plaatsen met daarbij ook gietvloer, het ziet er prachtig uit. Precies hoe ik het ook wilde hebben. Een topteam van Gietvloerenstore.nl, zeker aan te raden!

Pieter - Breda (07 Maart 2022)

Gietvloer Badkamer

Gietvloer Badkamer

Strak gietvloer in onze badkamer, vind het prachtig uitzien. Gietvloerenstore.nl heeft topwerk verricht, mijn complimenten!

Esther - Zaltbommel (03 Maart 2022)

Gietvloer woonkamer

Gietvloer woonkamer

Wij zaten te overwegen voor een PVC vloer of gietvloer maar we hebben toch voor een gietvloer gekozen omdat het strakker eruit ziet zonder naden en uniek. Een hele goeie prijs gekregen van Gietvloerenstore.nl, zeker aan te raden voor iedereen die een gietvloer nodig wilt.

Arjan - Almere (01 Maart 2022)

Gietvloer Bedrijfsruimte

Gietvloer Bedrijfsruimte

We hadden echt een microcement vloer nodig voor in onze bedrijfsruimte want het ziet er altijd heel strak uit voor in een bedrijfsruimte zodoende kwamen we uit op Gietvloerenstore.nl, ze hebben ons hierbij goed geholpen met het advies en ook een mooie kleur kunnen uitkiezen in de showroom. Resultaat is top, en ben er heel blij mee!

Jolanda - Nieuwegein (27 Februari 2022)

Gietvloer Badkamer

Gietvloer en betoncire Badkamer

Gietvloer voor in de badkamer maar ook gelijk betoncire, het ziet er prachtig uit! Het kon gewoon niet beter, een top team. Ik wilde graag een andere uitstraling geven in plaats van tegels zodoende heb ik gietvloer en beton cire laten zetten. Gietvloerstore.nl heeft mij ook goed geholpen met het kiezen van een kleur.

Peter - Amsterdam (20 Februari 2022)

Top Resultaat

Gietvloer nieuwbouw woning

Nieuwe woning gekocht, gelijk gietvloer laten plaatsen in de woonkamer. Gietvloerenstore.nl heeft ons goed geholpen hierbij, en we hebben makkelijk onze keuze kunnen maken in de showroom.

Tom - Culemborg (16 Februari 2022)

Gietvloer Kamer

Gietvloer Kamer

Een hele mooi vloer opgeleverd, service was top. Zeker aan te bevelen voor iedereen die een gietvloer wilt plaatsen in zijn woning

Ali - Barendrecht (09 Februari 2022)

Gietvloer in badkamer ziet er prachtig uit

Gietvloer Badkamer

Ik heb een nieuwe badkamer laten maken en wilde heel graag gietvloer hebben in mijn badkamer want vind dat strakker eruit zien in vergelijking met tegels, zodoende in contact gekomen met Gietvloerenstore.nl. Zij hebben topwerk geleverd en het resultaat is heel mooi geworden. Ik ben er heel blij mee en kan zeker iedereen aanraden.

Ricardo - Rijswijk (04 Februari 2022)

strak grijsvloer in keuken

Gietvloer in keuken

Grijs gietvloer in de keuken laten plaatsen door Gietvloerenstore.nl, ben heel blij met de kleur die ik gekozen heb. Ik vond het wel heel fijn dat ik een leuk kleurtje kon kiezen in de showroom.

Khalid - Dordrecht (31 Januari 2022)

Strak vloer in Badkamer

Gietvloer in Badkamer

Mijn badkamer is nu heel mooi geworden, ben echt blij met het resultaat. Gietvloerenstore.nl kan ik zeker iedereen aanraden.

John - Almere (22 Januari 2022)

Strak opgeleverd

Gietvloer Woonkamer

Ik ben blij met de gietvloer die ik heb laten plaatsen, mooi resultaat geleverd. Ik wilde altijd al gietvloer hebben voor in mijn woonkamer aangezien het er altijd strak uitziet!
Het was ook een topteam die gietvloer kwam plaatsen, zeker een aanrader.

Petra - Capelle aan den Ijssel (11 Januari 2022)

Woonkamer is heel mooi geworden

Gietvloer woonkamer

Ik wilde graag een unieke uitstraling geven voor mijn woonkamer waardoor ik ook heel graag gietvloer wilde hebben in mijn woonkamer, aangezien het een unieke uitstraling geeft in vergelijking met andere vloeren. Ik ben er heel blij mee!

Daphne - Den haag (29 December 2021)

Mooie gietvloer in keuken

Gietvloer in Keuken

Mooie gietvloer laten plaatsen in mijn keuken, ik ben altijd meer in mijn keuken daarom wilde ik heel graag een aparte uitstraling geven in mijn keuken. Gietvloer had ik bij een vriendin van mij gezien waardoor ik helemaal verliefd erop was geworden. Hierdoor was ik ook via mijn vriendin terecht gekomen bij Gietvloerenstore.nl, en zij hebben mij hierin geholpen en mooie vloer geplaatst in de keuken

Mylene - Amsterdam (18 December 2021)

strak vloer in keukenkamer

Gietvloer in keukenkamer

Gietvloer in keukenkamer laten zetten, was aan het twijfelen qua vloer in de keuken maar uiteindelijk toch gekozen voor een gietvloer en ben er hartstikke blij mee, elke dag met plezier sta ik in mijn keuken. Een topteam, Gietvloerenstore.nl

Saskia - Rotterdam (13 Augustus 2021)

Chique vloer in Kapsalon

Chique vloer in Kapsalon

Ik wilde graag een chique uitstraling geven in mijn Kapsalon, hiervoor had ik verschillende gietvloerbedrijven benadert maar uiteindelijk heb ik gekozen voor Gietvloerenstore.nl want ze waren heel professioneel, vriendelijk, en allerbelangrijkste was dat ik een topprijs heb gekregen voor de chique vloer die ik heb laten plaatsen.

Hans - Rotterdam (22 Juli 2021)

Een vloer die goed schoon te houden is

Een vloer die goed schoon te houden is

Al jaren heb ik last van huisstofmijt, dus wilde graag een vloer hebben die goed schoon te maken is en dat ik ook minder last van huisstof krijg. Hierdoor ben ik uitgekomen op gietvloer via Gietvloerenstore.nl. Ze hebben een mooie vloer voor mij geplaatst en ben er echt heel blij mee, dank je wel nog en zeker een aanrader voor als je gietvloer wilt laten leggen.

Mark – Leiden (19 Juli 2021)

Prachtig resultaat

Prachtig resultaat

Ik zocht een leuke gietvloer bedrijf die mij kon helpen voor de juiste kleur voor in de keuken en woonkamer. Ik heb Gietvloerenstore.nl benadert om mij hierbij te helpen, hiervoor ben ik naar de showroom gegaan waarbij ik samen met de team van Gietvloerenstore.nl naar verschillende kleuren ben gaan kijken. Door samples naar huis mee te mee te nemen heb ik toen de juiste beslissing kunnen nemen voor de kleur en ben zeer dankbaar aan de team van Gietvloerenstore.nl voor het prachtig resultaat die zij hebben opgeleverd.

Alex - Delft (16 Juli 2021)

Prachtig eindresultaat

Prachtig eindresultaat

Prettige kennismaking en duidelijke uitleg. Bij vagen staat Gietvloerenstore.nl altijd klaar om deze te beantwoorden. Ze denken mee over het uiteindelijke resultaat en welke opties er zijn. Mooie showroom met veel opties en mogelijkheden. Het eindresultaat is prachtig geworden, een hele mooie Toilet geworden. Professionele organisatie en gaan netjes te werk, bedankt nog!

Paulo – Den Haag (12 Juli 2021)

Mooie beton cire vloer

Mooie beton cire vloer

Heel tevreden met de hulp van Gietvloerenstore.nl. Vanaf het begin heeft het team ons geadviseerd. Uiteindelijk kwamen we uit op een mooie beton cire kleur die door het team vakkundig werd aangebracht. We waren onder de indruk van de precisie en vakkennis van de specialisten die de beton cire kwamen aanbrengen. We bevelen dan ook Gietvloerenstore.nl dan ook zeker aan.

John - Amsterdam (08 Juli 2021)

Gietvloer nieuwbouw woning

Gietvloer nieuwbouw woning

Toen wij een nieuwbouwhuis kregen, wilde wij al heel graag een gietvloer in huis, zodoende hebben wij dit uitgezocht en uitgekomen op Gietvloerenstore.nl. Ze hebben ons helemaal van A tot Z geholpen, gietvloer is uiteindelijk helemaal geworden zoals wij het ook in ons hoofd hadden. Gietvloer heeft ons paleisje echt compleet gemaakt.